Pandenportfolio Facility Services

Universiteitssingel 40


De gebouwen aan de Universiteitssingel 40, 50 en 60 maken deel uit van de ‘Medizinische Kleinstadt’, een stedenbouwkundig plan van bureau Ungers/Von Brandt, uitgewerkt door Architecten aan de Maas. De gebouwen vormen in de richting noord-zuid aan de snelweg een stadsmuur waarachter de medische stad ligt. De koppeling van de gebouwen is verzekerd door luchtbruggen.

In het tussen 1990 en 2001 verrezen gebouwcomplex van de Universiteitssingel 40, verbonden met Universiteitssingel 50 via een meerlagige luchtbrug, bevinden zich allerlei functies die zijn gerelateerd aan Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Psychology and Neuroscience , zoals laboratoria, onderwijsgroepskamers, kantoren en vergaderzalen, maar ook de M.R.K.T, het universiteitsrestaurant voor dagelijkse ontbijt, lunch- en avondmaaltijden. Op het terrein van Universiteitssingel 40 is eveneens het pand Universiteitssingel 30 gevestigd, waar de hele dag luxe broodjes, heerlijke brownies, de beste koffiespecialiteiten, verse sappen, en meer lekkernijen zijn te verkrijgen in het Bakery Café.

Verscheidene vergaderzalen en ontmoetingsruimten in dit pand zijn voor activiteiten te huren via Servicepoint FS. In de centrale hal bevindt zich de receptie, voor een gastvrij ontvangst van studenten, medewerkers en bezoekers.

[content_tooltip id=”154″]